Starta här

Välkommen till bloggen

Jag som skriver här är Utdelningsseglaren. Efter ungefär 10 års sparande och investerande kan jag nu leva på mina utdelningar. Investeringarna finns i "Seglarportföljen".
  • Alla utdelningar från starten 2007 t o m idag finns här 
Syftet med bloggen är att skapa något jag själv skulle vilja läsa samt inspirera andra till en bra ekonomi.Kom igång i tre enkla steg:


1 - Hitta
Hitta på bloggen. Under fliken Bag-of-Trix finns en översikt av utvalda inlägg och under Blogg finner du alla inlägg i kronologisk ordning.  
I högerspalten finns länkarna till Seglarportföljen och under dessa några funktioner jag själv tagit fram för de som är intresserade av aktieinvesteringar.


2 - Följ
Följ bloggen och missa aldrig ett inlägg. Följ via mejl - skriv upp din mejladress i rutan nedan. Bekräfta sedan genom att klicka i länken i mejlet du får. På så vis får du en notifiering via mejlen varje gång det finns ett nytt inlägg att läsa
Gilla / följ genom Facebook, Twitter eller Google+ 
Det går även att bokmärka startsidan för att lätt hitta tillbaka3 - Kom igång
Sugen på att ta tag i ditt eget sparande och göra din egen utdelningsresa?
Som vid alla förändringar är det viktigt att komma igång direkt. Det skapar en positiv spiral och energi för att ta sig vidare. 
Skulle jag begränsa mig till två konkreta saker att göra här och nu blir det:
  • starta ett månadssparande hos Avanza - vilket också är den bank jag själv använder för alla mina investeringar och mitt bolån.  
Om du blir kund hos Avanza via denna länk utgår en ersättning. På så vis är du med och bidrar till utvecklingen av denna blogg. Om du inte vill det är det bara att skriva in in adressen manuellt istället för att klicka på länken.

Behöver du mer inspiration - läs vidare på Bag-of-Trix
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...